Aboneaza-te la newsletter

Livrare in maxim 48h pentru produsele aflate in stoc
Livrarea in toata Romania cu doar 50 lei / comanda
Peste 800 de modele de scaune
3000 de scaune permanent pe stoc

Alegeti Produsele

Daca ati gasit produsul care corespunde dorintelor dumneavoastra, alegeti finisajele dorite si apasati butonul "Adauga in Cos" 

Cosul de Cumparaturi

In momentul in care ati adaugat produsul in Cos, sunteti directionat pe pagina Cosului de Cumparaturi. Aici vedeti tot ce ati adaugat la cosul de cumparaturi si puteti modifica produsele si numarul de bucati dorite (atentie: dupa modificarea cantitatilor trebuie sa apasati si butonul UPDATE pentru a valida noua cantitate si pentru calcularea pretului total). Dupa efectuarea modificarilor dorite, apasati butonul "Cumpara"


Cont Client
A- Daca sunteti client nou, atunci trebuie sa completati datele cerute in formularul din stanga si sa apasati "Inregistreaza"
B- Daca sunteti deja client, introduceti email-ul si parola in boxul din dreapta, apasati butonul "Login" si veti putea intra in contul dumneavoastra.Date de Facturare si Livrare
A- Daca contul dumneavoastra este nou creat, trebuie sa introduceti datele de facturare si de livrare, dupa care sa apasati butonul "Confirma"
B- Daca contul dumneavoastra a mai fost utilizat pentru comenzi anterioare, atunci se vor incarca automat datele de facturare si cele de livrare folosite la ultima dumneavoastra comanda. Pentru lansarea comenzii apasati butonul "Confirma"Finalizare Comanda
Pe aceasta pagina trebuie sa alegeti modalitatea de plata dorita:
-Card Bancar, caz in care veti fi redirectionat catre pagina MobilPay pentru introducerea datelor bancare si efectuarea platii.
-La Livrare, plata produselor comandate de catre dumneavoastra se va face la livrarea lor. 
-Ordin de Plata, dupa primirea confirmarii de comanda trebuie sa efectuati plata prin Internet Banking sau cu OP direct la banca dumneavoastra.

Tot pe aceasta pagina, dupa caz, in functie de orasul in care se vor livra produsele, se va adauga sau nu pretul transportului. 
Transportul produselor este Gratuit in Bucuresti, pentru alte localitati se va percepe o taxa de curierat in valoare de 50 de lei.

Pentru finalizarea comenzii, apasati butonul "Cumpara".Procedura de cumparare a produselor a fost finalizata iar comanda dumneavoastra a fost trimisa catre noi.

Va multumim!


 

Am implinit 10 ani!

ANPC SAL ANPC SOL